skip to main content

زبان محتوا

پشتیبانی: CRM@email.irandoc.ac.ir
ویژگیهای غیرعادی آب > افزایش حجم هنگام انجماد
اصطلاح مرجح
افزایش حجم هنگام انجماد
نوع
  • http://www.irandoc.ac.ir/onto/irandoc-meta/Concept

یادداشت دامنه
  • هنگام یخ زدن،مولکول‌های آب به صورتی در كنار هم قرار می‌گیرند كه بین آنها فضاهای خالی پیدا می‌شود و این باعث زیاد شدن حجم (‌انبساط به جای انقباض)، و در نتیجه كمتر شدن چگالی یخ از آب می‌شود. پس یخ از آب سبكتر می‌شود و بر روی آن می‌ایستد. وقتی آب دریاچه‌ای یخ می‌زند، چون چگالی یخ از آب كم‌تر است، به صورت لایه‌ی نازكی روی دریاچه را می‌پوشاند. این لایه‌ی یخ به عنوان یك عایق، از یخ زدن لایه‌های زیرین جلوگیری می‌كند و آبزیان می‌توانند در مناطق گرم‌تر زیرین به زندگی خود ادامه دهند.

در زبان های دیگر
volume increase during freezing

English

URI
http://www.irandoc.acir/onto/irandoc/CHMTR000422
این مفهوم را بارگیری کن: